top of page
  • Foto van schrijverPascal Timmermans

Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

IT-ondernemers Jurian Willems en Pascal Timmermans zijn gestart met 'Huisabc.nl'. Jurian en Pascal zetten samen hun jarenlange ervaring met e-commerce, financiële technologie (fintech) en big data in om de Nederlandse huizenmarkt serieus te vernieuwen. Zij geloven dat de tijd is aangebroken dat je als consument eenvoudig al je zaken van a tot z online én transparant op één plaats regelt voor het zoeken en kopen van een huis.

Verwachting is dat binnen enkele jaren het kopen van een huis, inclusief het vinden van een hypotheek en notaris, een paar minuten, in plaats van de tegenwoordig gangbare 6 weken kost. De kosten koper zullen een fractie zijn van de huidige gangbare kosten. Daarnaast zal het hele proces volledig transparant zijn en zaken als blind bieden en ondoorzichtbare hypotheekadviezen verleden tijd zijn.


Als innovatieve verbinders tussen de spelers in de markt, gaan ze dit mogelijk maken via een nieuw platform. Daarnaast bieden ze nu al artikelen en apps aan met tips en checklists op huisabc.nl zodat je als consument goed bent geïnformeerd.

82 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page